فیروز سیر 7 غذای نروژی که در سفر به نروژ نباید از دست داد! - فیروز سیر

تاریخ انتشار: دوشنبه, ۸ دی ۱۳۹۹

مهمترین بخش هر سفری، تجربه طعم های جدید است. در سفر به نروژ زیباترین کشور اروپا هم نباید غذاهای نروژی را از دست داد. غذاهای نروژی طعم منحصر به فردی دارند و بی شک، زمانی که آن ها را تست می کنید،

برای همیشه در ذهنتان باقی می ماند. تا جایی که احتمالا هوس سفر به نروژ را دوباره داشته باشید. در ادامه ۷ غذای نروژی جذاب و خوشمزه را به شما معرفی می کنیم که حتی تماشای عکس آن ها، گرسنه تان می کند چه برسد به طعم دلپذیر آن ها!

  1. کوفته نروژی Kjøttkaker

کوفته نروژی، ترکیب پیاز و گوشت چرخ کرده است که شبیه کوفته قلقلی های خودمان است با این تفاوت که این کوفته ها در سس گریوی با پوره نخود و سیب زمینی ریخته میشود و کاملا طعم متفاوتی ایجاد می کند. اولین غذای نروژی که در سفر به نروژ تست می کنید بهتر است کوفته نروژی باشد تا ترکیبی از ذائقه ایرانی و نروژی را تجربه کنید.

کوفته نروژی Kjøttkaker

  1. نان لفسه Lefse

هر ایرانی ای که به نروژ میرود، با لفسه ارتباط خوبی برقرار می کند. در کشورهای غربی، کمتر می توان نان هایی مشابه نان ایرانی ها پیدا کرد اما لفسه کاملا شبیه نان لواش ایرانی هاست. با این تفاوت که این نان، با شیر یا خامه درست می شود و معمولا نروژی ها در بین این نان، کره، دارچین و شکر می ریزند و با قهوه میل می کنند.

از آن جایی که کشاورزان نروژی در گذشته، نیاز به تغذیه مناسبی در حین فعالیت داشتند، این نان که بسیار سریع هم پخته می شود، مخصوص کشاورزان بود و بعدها، جزو غذاهای سنتی نروژی ها شد.

نان لفسه Lefse

  1. فیسکبلر یا گلوله ماهی

یکی از غذاهای کلاسیک نروژی است که از ماهی سفید، آرد، تخم مرغ و شیر تهیه می شود. این غذا یکی از اصلی ترین غذاهای نروژی است که معمولا در سس غلیظ سفید همراه با سبزیجات بخار پزی همچون سیب زمینی و هویج، سرو می شود. دلیل این که به آن گلوله ماهی می گویند به این خاطر است که شباهت زیادی به کوفته های گرد دارد و نام گلوله ماهی را به آن ها داده اند. گلوله ماهی را به سوپ و خورش ها هم می توان اضافه کرد.

حتی می توانید به صورت کنسروی این غذای خوشمزه را از سوپرمارکت ها تهیه کنید. بیش از صد سال است که کنسروهای گلوله ماهی در سوپرمارکت های نروژ به فروش می رسد و تاکنون بیش از یک میلیون قوطی از این غذای ملی، تولید شده است. اگر دلتان می خواهد که عطر و طعم بیشتری بگیردف حتما از سس بشامل و پودر کاری استفاده کنید.

  1. ترشی شاه ماهی Pickled Herring

اشتباه نکنید، این یک ترشی به سبک ترشی های ما ایرانی ها نیست. ترشی شاه ماهی یکی از غذاهای خوش طعم نروژی است که بین گردشگران هم محبوبیت بسیاری دارد. در این غذا، پیش از این که ماهی طبخ شود، در سرکه و نمک فراوان قرار میگیرد و سپس همراه با پیاز و شکر و ادویه های مخصوص، پخته می شود. طعم شور و شیرین این غذا، یک شاهکار است. ترشی شاه ماهی محبوب ترین غذای نروژی در بین گردشگران است. شما هم حتما این خوشمزه دوست داشتنی را امتحان کنید.

ترشی-شاه-ماهی

  1. سمالاها کله پاچه بی پاچه Smalahove نروژی

یکی دیگر از غذاهایی که با مذاق ایرانی ها جور است، کله گوسفند کباب شده است که بعد از کباب شدن، در دیگ آب جوش می جوشد. این غذا مخصوص شب کریسمس نروژ غربی است و البته باید بدانید که پاچه ای در کار نیست.

5. سمالاها-کله-پاچه-بی پاچه

  1. راسپبالر  Raspeballer

نروژی ها به سیب زمینی و آرد علاقه وافری دارند و تقریبا در بیشتر غذاهای نروژی سیب زمینی وجود دارد. راسپیبالر هم یک جور دامپلینگ سیب زمینی است که از ترکیب آرد و سیب زمینی درست شده است. داخل این پوره، با گوشت چربی دار پر میشه و به نظر می رسه که حسابی خوشمزه باشه.

راسپبالر-نروژی

  1. گوشت گوزن شمالی نروژی

در نروژ پرورش گوزن رایج است و خوردن گوشت گوزن، هزاران سال است که انجام می شود. در رستوران های نروژی می توانید گوشت گوزن شمالی را سفارش دهید و یا غذاهایی که در آن از این نوع گوشت استفاده می کنند، انتخاب کنید. معمولا به شکل سوسیس، کوفته و بیکن ورقه ای، این گوشت خوش طعم و ویژه را مشاهده خواهید کرد.

گوشت-گوزن-شمالی-نروژی

 

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 393 views بار دسته بندی : ایرانگردی تاريخ : 9 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.