فیروز سیر به مشمئزکننده ترین موزه جهان خوش آمدید! - فیروز سیر

تاریخ انتشار: شنبه, ۲۶ آبان ۱۳۹۷

به مشمئزکننده ترین موزه جهان خوش آمدید!

موزه ها در هر جایی از دنیا از جذاب ترین جاذبه های گردشگری هستند که علاقمندان بسیاری را به سمت خود می کشانند. اما به تازگی در شهر مالمو سوئد موزه ای افتتاح شده که تماما شما را درگیر کرده و حالتان را بهم خواهد زد و باور کنید بازدید از این موزه چندش آور جرئت خیلی زیادی می خواهد! موزه غذاهای چندش آور در شهر مالموی سوئد، مجموعه ای از چندش ترین و حال بهم زن ترین غذاهای فرهنگ های مختلف را به نمایش در آورده است. جالب است بدانید که غذای لذیذ و خوشمزه ی ما، کله پاچه نیز با ظاهری چندش در میان این غذاها وجود دارد.

موزه غذاهای چندش آور

همراه سفرمی سامانه آنلاین خرید بلیط هواپیما و رزرو هتل باشید تا با موزه غذاهای چندش آور و تهوع آورترین غذاهای آن بیشتر آشنا شوید.

موزه غذاهای چندش آور سوئد

اگر قدرت ریسک دارید و به دنبال تجربه ی چیزهای جدید هستید، موزه ی غذاهای چندش آور مخصوص شماست! جالب است بدانید که بلیط های این موزه ی عجیب، بر روی پاکت های تهوع چاپ شده تا در طول موزه گردی، پاکت تهوع همراه خود داشته باشید. در این نمایشگاه ۸۰ نوع غذای خاص و منحصربه فرد از فرهنگ های گوناگون وجود دارد که می توانید آن ها را بو کنید و بچشید. در این میان غذاهایی نیز وجود دارند که حتی دیدنشان هم حال شما را بهم خواهد زد. آلت تناسلی گاو نر، پنیر حشره، سوپ خفاش، سس با چشم گوسفند، کله خرگوش، شراب موش و … بی شک برای شما مشمئزکننده خواهد بود!

موزه غذاهای چندش آور

نکته ی جالبی که در مورد این غذاها وجود دارد این است که این غذاهای چندش آور در حالی که برای ما مشمئزکننده هستند در کشور و فرهنگی دیگر از غذاهای لوکس و گران به حساب می آیند که حتی تصور خوردن آنها برای ما به شدت وحشتناک خواهد بود. بیشتر غذاهای این موزه واقعی و تازه هستند که این امکان را برای بازدید کنندگان به وجود می آورد تا اگر جرئت داشتند آنها را امتحان کنند، اما غذاهایی هم وجود دارند که یا تهیه آنها سخت بوده و یا باعث ظلم به حیوانات می شده که در این صورت مدل های پلاستیکی و یا عکس را جایگزین آنها کرده اند. با ما همراه باشید تا با برخی از مشمئزکننده ترین غذاها را در این موزه آشنا شوید.

 موزه غذاهای چندش آور

آب چشم گوسفند |Sheep eyeball juice

آب چشم گوسفند با ترکیبی از گوجه فرنگی که در مغولستان به عنوان درمانی برای خماری پس از مصرف الکل، استفاده می شده است.

آب چشم گوسفند |Sheep eyeball juice

خوکچه گریل شده گینه ای | Cuy — roasted guinea pig

در حالی که خوکچه ها در بسیاری از کشورها به عنوان حیوان خانگی نگهداری می شوند اما این حیوانات گوشتی در گینه به عنوان غذایی لوکس به حساب می آیند که در موزه غذاهای چندش آور وجود دارد.

خوکچه گریل شده گینه ای | Cuy — roasted guinea pig

کاسو مارزو | Casu Marzu

جزیره ساردینیا به پنیرهای خوشمزه اش معروف است اما شاید تا به حال با این پنیر چندش آور آشنا نشده باشید. کاسو مارزو پنیری است که کرم های پنیر در آن وظیفه ی نرم کردن و تند کردن پنیر را دارند و شما باید قبل از خوردن پنیر کرم ها بجویید تا در معده شما مشکل ساز نشوند! بی شک هیچکس جرئت نخواهد کرد کاسو مارزو را در موزه غذاهای چندش آور سوئد بچشد.

کاسو مارزو | Casu Marzu

شراب موش | mouse wine

شراب موش در چین از نوشیدنی هایی است که آن را برای سلامتی مفید می دانند. این نوشیدنی از بچه موش های مرده که فقط چند روز دارند درست می شود.

شراب موش | mouse wine

آلت تناسلی گاو نر | Bull Penis

از عجیب ترین های موزه ی غذاهای چندش آور، آلت تناسلی گاو نر می باشد که در مناطق گوناگونی استفاده می شود.

آلت تناسلی گاو نر | Bull Penis

خارگیل | Durian

از تهوع برانگیز ترین میوه ها، که بوی آن به حدی وحشتناک است که در بسیاری از هتل ها و وسایل حمل و نقل عمومی در جنوب شرقی آسیا استفاده از آن ممنوع شده است.

خارگیل | Durian

کله پاچه | Kale Pache

غذای محبوب ما ایرانی ها! کله پاچه که نوعی خوراک از سر و دست و اندام های گوسفند می باشد نیز در موزه غذاهای چندش آور وجود دارد.

کله پاچه | Kale Pache

منودو | Menudo

منودو غذایی شبیه به سیرابی می باشد که از دیواره ی معده ی گاو و گوسفند درست می شود و در مکزیک غذایی پرطرفدار می باشد.

منودو | Menudo

کرم های موپین | Mopane worms

تصور خوردن کرم و حس کردن آن زیر دندان هم وحشتناک است! اما کرم های موپین در زیمباوه از خوراکی ها و تنقلات های لذیذ می باشد.

کرم های موپین | Mopane worms

سوپ خفاش |  Bat as food

سوپ خفاش از خوراک های لذیذ در تایلند، اندونزی و ویتنام می باشد که وقتی پخته می شوند بویی منزجرکننده شبیه به ادرار دارند اما گوشت شیرینی دارند!

سوپ خفاش | Bat as food

ساموئل وست، موسس موزه غذاهای چندش آور سوئد، سال گذشته نیز موزه ی عجیب و متفاوتی در همین کشور به نام موزه “شکست” افتتاح کرد که مجموعه ای از محصولات شکست خورده ی دنیا را گرد هم آورده است.

همراه مجله اینترنتی سفرمی باشید تا با بهترین های گردشگری در هر نقطه ای از دنیا آشنا شده و اطلاعات گردشگری خود را تکمیل نمایید.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 286 views بار دسته بندی : ایرانگردی تاريخ : 9 می 2021 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.